Miten erilaista elämää eläisit?

Miten erilaista elämää eläisit?

12.1.2018 Blogikirjoitukset 0

 

Miten erilaista elämää eläisit, jos sinulle olisi pienestä lapsesta asti opetettu, että todellisuus on toisiinsa yhteydessä olevaa elävää tietoisuutta, että luomme oman todellisuuskokemuksemme sisältä ulospäin? Se on fysiikkaa, niin todellisuus toimii. Ajattele. Käytä mielikuvitustasi hetki.

Sinulle olisi lapsesta asti opetettu, että se mitä näkisit ja kokisit ulkopuolellasi, olisikin heijastus omista sisäisistä kerroksistasi. Jatke. Sinun jatke. Minkälaista elämää eläisit? Ajattele. Käytä mielikuvitustasi hetki. Ehkä kantaisit toisenlaista vastuuta siitä miten näkisit ja kokisit itsesi, miten kohtelisit itseäsi? Ehkä kantaisit toisenlaista vastuuta siitä, miten kohtelisit näennäisesti ulkopuolellasi olevaa elämää? Sinä nimittäin tietäisit sen olevan osa sinua, sinun jatke. Ehkä kantaisit toisenlaista vastuuta siitä, miten tarkastelet asioita ja elämää, minkälaisia johtopäätöksiä vedät, minkälaisia “totuuksia” määrittelet ja syötät itsellesi ja muille? Ehkä kertoisit ja eläisit kovin toisenlaista tarinaa todeksi kuin tänä päivänä?

Ajattele tosiaan, jos meille lapsesta asti systemaattisesti opetetettaisiin, että todellisuus on toisiinsa yhteydessä olevaa elävää tietoisuutta ja me luomme oman todellisuuskokemuksemme sisältä ulospäin sen kaikkine tapahtumineen. Me kääntäisimme katseet sisäänpäin. Me haluaisimme oppia itsemme. Haluaisimme löytää itsestämme sen täysin ainutlaatuisen luonnollisen potentiaalin ja nerouden, joka meidän jokaisen täysin ainutlaatuisen olennon sisältä löytyy. Me eläisimme merkityksellistä elämää, ja me välittäisimme tätä kaikille muillekin. Jokaiselle täysin ainutlaatuiselle olennolle. Me eläisimme aivan toisenlaisessa maailmassa. Hyväksyvässä, avoimessa, luovassa, jatkuvasti luontaisesti uudistuvassa, myötatuntoisessa, anteeksi antavassa, onnellisessa, vastuullisessa, terveessä ja rakastavassa sellaisessa. Jos todellisuus todella olisi tietoisuutta, se muuttaisi kaiken. Sitten tulee se paras osuus. Se on. Tämä on fysiikkaa, niin todellisuus toimii.

Me rakastamme lähimmäistämme kuten itseämme. Tämä on fysiikkaa, niin todellisuus toimii. Jokaikinen ongelma, jota me kohtaamme omassa elämässämme, joka ikinen yhteisen maailmamme ongelma: ihmisen luoma ja kumpuaa juuri täältä. Luova tietoinen energia liikkuu lävitsemme jatkuvasti ja se mitä on sisällä, heijastuu ulos. Todellisuus muovautuu hetki hetkeltä sisältä ulospäin toisiinsa kietoutuneista ja vaikuttavista tieto(isuus)virroista. Informaatiota sisältävistä energiavirtauksista, jotka ihminen kääntää ja tulkitsee omien aistiensa ja oman tietoisuutensa perusteella tietynlaiseen muotoon. Todellisuus jota me täällä elämme ja koemme, on vain yksi niistä lukemattomien tietoisuusvirtojen muodostamista sellaisista, vain yksi. Ihmisaistit ja tietoisuus jättää jatkuvasti lukemattomia ja taas lukemattomia tieto(isuus)virtoja kokonaan kuvan ulkopuolelle. Se elämä, todellisuus, maailma ja elämän tilanne jossa jokaikinen meistä henkilökohtaisesti ja kollektiivisesti tällä hetkellä on ja elää: meidän oma valinta, meidän oma luomus. Tämä on fysiikkaa. Näin todellisuus toimii.

On korkea aika alkaa lisätä tietoista tietoisuutta elämään. Korkea aika alkaa ajatella asioita uusiksi. On korkea aika kääntää katseet sisään, heittää uhrin ja uhrautujan hattu nurkkaan, ja alkaa ottaa askel kerrallaan se vastuu, voima ja vapaus takaisin itselleen, joka meillä jokaisella on aina ollut ja tulee aina olemaan. Ihmismielen nykyrakenteiden luoma ”Hulluuden highway” (– Haloo Helsingin hienoa kappaletta lainatakseni – ) on tullut tiensä päähän. Elämä planeetallamme ei yksinkertaisesti kestä sitä enää, että me emme arvosta ja rakasta elämää,  vaan imemme sen kuiviin. Me uhraamme elämän niiden uskomusten ja tarinoiden alttarille, jota olemme omiin pieniin mieliimme syöttäneet. Planeettamme elämän hälyttävä tila on täydellinen peili juuri siitä, mitä me ihmiset teemme itse itsellemme. Kas näin todellisuus toimii. Se on fysiikkaa. Me rakastamme aina lähimmäistämme juuri kuten me rakastamme itse itseämme.

Aiheesta lisää: Jotenkin jostain tsädäm, vai jotenkin muuten?

Kommentit

Kommentit