Mielen (virus)ohjelmistot

Mielen (virus)ohjelmistot

9.5.2018 Blogikirjoitukset 0

 

Viimeiset päivät olen keinunut. Olen keinunut jumalten keinussa “taivaan ja helvetin” väliä aivan kuten muunmuassa Eino Leino, Mariska ja Cheek ovat runoilleet ja musisoineet. Se enteilee aina jotain: murtautumista uudelle “tasolle.” AH, sitä tunnetta! Elämän uusi kevät on täällä ja tiedän, ettei keinu tule heiluttelemaan minua taas hetkeen.

Se alkoi perjantaina. Keinuminen. Olin kuvannut Järkipuheen kakkosjakson materiaalit ennen vappua. Torstaina leikkasin ja viimeistelin englannin kielisen version ja perjantaina suomen kielisen. Sitten se iski. Ihmismieleen pesiytynyt arvottomuuden ja armottomuuden virusohjelmisto. Sisäinen rankaisija ja pelottelija, joka koittaa halvaannuttaa ja hallita pelolla. Sen iskiessä se värjää kaiken omilla synkillä väreillään. Alkaessani katsoa jaksoa kykenin näkemään lähes ainoastaan puutteita. Pelko ja arvottomuuden tunne iskee. ”Aiotko tosiaan julkaista tämän?” Mieleen pesiytynyt ”saatana” ilkkuu.

Olen opetellut kiinnittämään huomiota sisäiseen maailmaani ja siihen mitä tapahtuu. Jännittyminen. Hengitys menee pinnalliseksi ja sydämenlyönnit alkaa tihentyä ja tunnen kuin matojen iskevän energiakenttääni joka suunnasta. Nyt se ei ole enää samalla tavalla auki. Yhteyden ja virtaavuuden tunne alkaa kadota, sillä näiden energeettisten matojen iskiessä energiakenttäni alkaa vetäytyä kasaan ja sulkeutua. Nuo energeettiset madot, mielen virukset alkavat kutistaa ja rajoittaa minua, pitää minut erillään aidosta elämästä. Tai sitä ne yrittävät. Silmät kiinni, huomio hengitykseen. Vedän pitkiä ja syviä hengityksiä, monta. Saatuani avun vahvasta läsnäolosta ja hengittämisestä, alan tarkoituksenmukaisesti tehdä sisäistä henkistä työskentelyä. Tiedostan, että kyseessä on ihmiskunnan mieleen syvään juurtunut pelkoon, arvottomuuteen ja erillisyyteen sekä tästä johtuvaan elämän kontrollointiin (tai sen yrittämiseen) pohjautuva mielen virusohjelmisto. Tiedostan, että se mitä tuo ohjelmisto yrittää minulle nyt uhkakuvina syöttää on siis pelkkää illuusiota. Valhetta. Elämää planeetallamme rajoittavaa ja tuhoavaa valhetta. ”Aion julkaista,” vastaan sitten mielessäni ilkkuvalle ”saatanalle”.

Huomaan, miten energeettisten matojen ote alkaa heikentyä ja alkaa voimaantuminen. Kerron itselleni mielessäni lisää elämää ylentäviä ja voimaannuttavia asioita. Miten elämään voi luottaa. Miten Järkipuheen kyseinen jakso on juuri sitä, mitä sen pitää olla. Miten se on tullut syvältä ohjattuna ja on juuri sitä informaatiota juuri siinä paketissa, mitä minun kuuluu ja mitä minä saan välittää tähän hetkeen. Informaatiota, joka on huomattavasti lähempänä totuutta kuin mitkään olemassa olevat viralliset oppirakenteemme. Jotain mikä antaa ihmisille eväitä oivaltaa heidän oma voimansa, vastuunsa ja vaikutuksensa omaan elämäänsä ja sitä kautta meidän kaikkien kaikkien elämään. Ottamalla vastuun itsestään ja omasta elämästään, olemalla juuri se, joka kukin täysin ainutlaatuinen ihminen on ja alkaen hakea sitä mitä kukin täysin ainutlaatuinen ihminen kokee syvällä ytimessään kutsumukseksi kasvaa, on juuri sitä mikä kaiken elämän kannalta on parasta. Kiitollisuus, varmuus ja rakkaus alkaa taas vallata olemukseni, ja pian olen päässyt taas takaisin niin sanotun taivaan puolelle.

Puhun Järkipuheen tuoreimmassa jaksossa juurikin tästä. Siitä miten psyykkisillä muodoilla, kuten ajatuksilla, tunteilla ja uskomuksilla on muoto ja vaikutus. Nykyihmisen tietoisuuteen pesiytyneet pelkoon, erotteluun ja kontrollointiin pohjautuvat mielen virusohjelmistot yrittävät pitää meitä olemassa olevassa, kontrolloida ja pelotella. Monet puhuvat egosta ja egomielestä, itse puhun usein pienestä pintamielestä ohjelmistoineen. Tarkoitushan on ikäänkuin hyvä. Suojella mahdolliselta pahalta, mitä saattaa ehkä tapahtua. Mikäli emme tiedosta tätä ja tietoisesti valitse itse ”voittaa itseämme” – tai mieleemme pesiytyneitä virusohjelmistoja – nämä ohjelmistot ohjaavat meitä ja meidän elämäämme. Rajoittavat meitä ja meidän elämäämme. Alentavat ja tukahduttavat meitä ja meidän elämäämme, ja tätä kautta ne rajoittavat ja tukahduttavat kaikkea elämää tällä planeetalla.

Järkipuheen julkaisun jälkeen virusohjelmisto on yrittänyt iskeä useita kertoja. Taas sisäistä henkistä työskentelyä ja pian olen entistä vapautuneemmassa tilassa, kunnes se yrittää iskeä jälleen ja taas sama asia. Reilut neljä vuotta olen nyt kulkenut tällä sisäisen tiedostamisen ja olemassa olevien elämää rajoittavien mielen mallien tietoisella purkamisen polulla oman heräämiseni jälkeen ja olen oppinut, että ”pimeyteen” putoaminen, ”jumalten keinu”, enteilee aina niin sanottua ”break-throughta”. Murtautumista uudelle tasolle. Tämän takia jotkut kutsuvat planeetallamme tapahtuvaa henkistä heräämistä sekä vanhojen pelkoon pohjautuvien valheellisten mielen mallien ja oppirakenteiden purkamista ja uudelle tietoisuuden tasolle tai tasoille nousemista ylösnousemusprosessiksi. Kyseessä on sisäinen henkinen matka, joka heijastuu fyysiseen todellisuuteen.

Edellisen kerran heiluin jumalten keinussa tähän tahtiin tammikuussa, kunnes silloinen murtautuminen tapahtui. Sitä oli edeltänyt jonkin aikaa kestänyt hieman pimeämpi jakso elämässä. Kirjoitin tuolloin eräälle rakkaalle ystävälleni aiheesta näin:

Sitä on ollut viimeajat “kotilovaiheessa” ajelemassa tunnevuoristorataa puhdistaen vanhan maailman ohjelmistoja ja nyt vasta, kun kotilonkuoret rikkoontu niin tajuaa, miten lamaantuneessa tilassa sitä on ollutkaan viimeajat. Kaikki tietenkin kietoutuu yhteen ja tämä murtautuminen on ollut tuloillaan hyvän aikaa ja meidän tapaamisesta lähtien vuoristoratameininki on korostunut. Se nosti energioita, vaan taas “jumalten keinu” on tullut ja heilauttanut helvetin puolelle, kun on pitänyt käydä “Luciferin häntiä” kouraisemassa pintaan käsittelyyn. Vaan ah, kun se break trough tuli, se tuli ja sen tiesi, että nyt tämä kyseinen “kotilovaihe” loppui ja keinu ei tule heiluttelemaan tätä tahtia taas vähään aikaan ja sitten kun tulee, niin sehän tarkoittaa ainoastaan, että seuraava “kotilovaihe” alkaa, ollaan valmistautumassa murtautumaan seuraavalle “tasolle”. Kun olen taas tätä asiaa reflektoinut niin kirkastui taas entisestään se, miten vaikeatkin jaksot elämässä voi ottaa avosylin ja kiitollisuudella vastaan tietäen, että jaahas, sitä on aika kasvaa oman evoluution seuraavaan vaiheeseen, vaan ennen kuin toukasta tulee perhonen, välissä on monivaiheinen kotilovaihe.

Tunne itsesi, sanoo ikivanha viisaus ja se kätkee sisäänsä lähes kaiken oleellisen.

Kommentit

Kommentit