Uhrautumisessa ei ole mitään pyhää

Uhrautumisessa ei ole mitään pyhää

1.6.2018 Blogikirjoitukset 0

 

Mitä mielenkiintoisin tapahtumasarja alkoi sen jälkeen, kun olin kirjoittanut Facebook-päivityksen joka alkoi seuraavasti: Vain ylitsepursuavasta kupista kannattaa antaa, niin kaikki elämä pysyy balanssissa.

Sain inspiraation kirjoittaa kyseisen päivityksen välittömästi nähtyäni erään Facebook-sivuston nimeltään ”Enlightened Consciousness” (Valaistunut Tietoisuus) jakaman kuvan, jossa oli seuraava teksti: ”I care more about my relationship to my inner being than anything else. If I am not aligned with myself I have nothing to offer anyone.” (Välitän suhteestani sisäisen olemukseni kanssa enemmän kuin mistään muusta. Jos en ole linjassa itseni kanssa minulla ei ole mitään annettavaa kenellekkään.) Kirjoitin kyseisen päivityksen sekä suomeksi että englanniksi ja seuraavaksi tunsin sisäisen kutsun lähettää kyseinen päivitys pullopostina viestinnän valtamereen Facebook-mainoksen muodossa sekä Suomen että Yhdysvaltojen osalta. Ei aikaakaan, kun mainos hyväksyttiin ensin suomessa ja hieman myöhemmin Amerikassa. Olin erittäin iloinen, sillä päivitys oli suhteellisen ajatuksia herättävä ja rehellinen kuvaus ihmiselämän tilasta planeetallamme tällä hetkellä. Tämä tarkoittaa tietysti sitä, ettei se ole välttämättä kaikista sopivin ja mukavin teksti meidän vallalla olevalle nykyajattelulle ja erilaisille järjestelmille, joita meillä ihmisillä on tällä hetkellä käytössä.

Markkinointi alkoi ja pienessä hetkessä suomenkielinen versio alkoi saada tykkäyksiä ja iloni oli ylimmillään Yhdysvaltojen version mentyä seulan läpi. Jälkimmäinen ei kuitenkaan ehtinyt pyöriä kuin ohikiitävän hetken saatuani Facebookilta ilmoituksen, että kumpaakaan mainoksistani ei enää näytetä. Miksi? Koska kuvan päällä – kyllä kuvan päällä, ei siis itse päivityksessä – oli liikaa tekstiä ja kuvat joissa on liikaa tekstiä eivät Facebookin ilmoituksen mukaan toimi kovin tehokkaasti markkinoinnissa. Facebook siis maksavien asiakkaidensa ja käyttäjiensä parasta ajatellen ei enää jakanut mahdollisesti ei niin tehokkaasti toimivaa mainostani, jotta voisin muokata sitä ja näin sen vaikutukset maailmassamme tehostuisivat. Joten: KIITOS! Olen nyt tehnyt muokkaukseni. Mainoksen alkuperäisen liikaa tekstiä sisältävän jaetun kuvan löydät muuten alta tai linkin takaa. Mitä sinä olet mieltä?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaikista iloisin olen siitä, että Facebookin ajatellessa tällä tavoin meidän kaikkien etua he auttoivat minua samalla luomaan jotain aivan uutta: ihkaensimmäisen ikinä englannin kielisen blogipostaukseni realitybend.com:ssa! Joten: KIITOS! Vaan tällä alustuksella, mennään itse päivityksen sisältöön:

Vain ylitsepursuavasta kupista kannattaa antaa, niin kaikki elämä pysyy balanssissa.

Ihmiset, jotka raapii jatkuvasti kuppinsa pohjalta antaakseen muille näännyttää sekä itsensä että elinympäristönsä. Vähintään 5 päivää viikossa “tehokkaammin ja tehokkaammin” antamassa panoksensa työelämässä, joka raapii jatkuvasti sekä ihmistensä että elinympäristönsä kupin pohjia “tehokkaammin ja tehokkaammin”, kovin usein 7 päivää viikossa yöt ja päivät läpeensä tehtaiden pyöriessä 24x7x365.

Sitten yritetään jaksaa antaa parastaan vielä perheelle, harrastuksille, ystäville, kavereille, tutuille, tuntemattomille, seuroille, vapaaehtoistoiminnalle esimerkiksi lasten luokkaretkitoimikunnassa, sekä siinä ja tässä ja tossa, yritetään pysyä kärryillä siinä ja tässä ja tossa, kuten myös näyttää hyvältä ja olla pirteitä, mukavia, fiksuja ja dynaamisia, ja sitten podetaan huonoa omaatuntoa ja syyllistetään itseä ja/tai muita jos ei ollakaan.

Sillä kerran vuodessa olevalla vähän pidemmällä lomalla pitäisi ehtiä sekä rentoutua – että tätä hullunmyllyä taas ikäänkuin jaksaa – ja samalla lomalla pitäisi hoitaa myös se ja tämä ja tuo. Otetaan ehkä vähän tai vähän enemmän kuppia, että saa nollattua, jonka lopputulos on se, että nyt se kuppi on vielä tyhjempi ja kohta ollaankin taas kohdassa itsensä ja/tai toisten syyllistäminen, jos(kun) loma(kaan) ei täyttänyt sille asetettuja vaatimuksia.

Ihan lyhyellä matematiikalla pystyy laskemaan, että yhtälö ei toimi. Ei ihminen itse kuten ei hänen luonnollinen elinympäristökään voi hyvin, kun mitkään kupit ehdi koskaan missään täyttyä. Ja jos jossain joskus edes vähän, niin äkkiä tyhjentämään! Eihän se nyt ylitse saa missään nimessä ruveta pursuamaan! Tällaisessa jatkuvassa enemmän tai vähemmän vajaa kuppi olotilassa ihmiset elävät sitten elämäänsä, johtavat firmoja, erilaisia organisaatioita ja maita, sekä tekevät tiedettään, ohjaavat ja kasvattavat lapsiaan ja… Uuh! Ihan kuin nämä(kin) tulokset olisi nähtävissä kaikkialla.

Valtaosa näin elävistä ihmisistä – eli valtaosa ihmisistä – ei tällä hetkellä edes tiedä mitä se on, kun on “aligned with inner being”. Se sisäisen rakkauden, yhteyden, luottamuksen, ilon, leikin, seikkailun, intohimon, uteliaisuuden, luovuuden, avoimuuden, inspiraation, mielikuvituksen, intuitiivisuuden ja muun tunneälyn sekä jatkuvan LUONNOLLISEN kasvun ja kehityksen olotila. Muistikuvat varhaislapsuudesta ovat unohtuneet. Silloin alkoi aivopesu siihen miten maailma muka toimii ja minkälainen muka pitää olla, että tässä täysin absurdissa ihmisen rakentamassa hullunmyllymaailmassa pärjää ja jaksaa, ja ajankuluessa alettiin pikkuhiljaa uskoa sitä. Luonnollinen kasvu ja kehitys tukehdutettiin hullunmyllymaailman “faktoilla” ja yhteys sisäiseen olemukseen heikkeni ja heikkeni. Kasvettiin aikuiseksi, tyhmennyttiin, zombiuduttiin

Vaan kuka on vastuussa? Sinä olet. Minä olen. Jokainen omasta kupistaan ja omasta yhteydestään sisäiseen olemukseensa, JA oman kuppinsa ja yhteytensä kautta kaiken (planeettamme) elämän kupista.

Tässä yksi mitä ilahduttavin ja voimaannuttavin tapahtumaketju havainnollistamaan sitä, miten tehdessäsi parhaasi pysyäksesi linjassa oman sisäisen olemuksen kanssa ja pitääksesi oman kuppisi täynnä: apua, inspiraatiota ja mahdollisuuksia siihen, että elämä voi luoda uutta, kasvaa ja kehittyä kauttasi luonnollisesti elämän parhaaksi ilmaantuu jatkuvasti mitä erilaisimmissa muodoissa, mitä erilaisimmista lähteistä. Näin elämä antaa sinulle ja kauttasi muulle elämälle mitä erilaisimmilla ja ainutlaatuisimmilla tavoilla ottamisen, uhraamisen ja uhrautumisen sijasta. Pidä huoli siis siitä, että olet ylitsevuotavan täynnä (luonnollista) itseäsi, täynnä elämää. Uhrautumisessa ja uhraamisessa ei ole mitään pyhää.

Katso myös:

YouTubesta @RealitybendTV:

JÄRKIPUHETTA – JAKSO1: Ihmisen maailma vs. Oikea maailma

JÄRKIPUHETTA – JAKSO2: Todellisuuden luonteesta

JÄRKIPUHETTA – JAKSO3: …mutta suurin niistä on rakkaus. (Sisältää kirjoittajan henkilökohtaisen kokemuksen vakavasta loppuunpalamisesta ja masennuksesta, jotka johtivat henkiseen heräämiseen)

Todellisuuskuvaamme ravisteleva kirja: Jotenkin jostain tsädäm, vai jotenkin muuten?

Kommentit

Kommentit